Onze producten

De beste natuurlijke hair en skincare producten

Bij Engels Creations vindt u exclusieve, zuivere producten voor uw haar en huid. Onze producten zijn helend, herstellend en probleemoplossend.  

Onze merken

OPI
Mediceuticals haarproducten

Aveda

De missie van Aveda is te  zorgen  voor de wereld waarin we leven, van de producten die gemaakt worden tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Engels Creations streeft met de keuze voor Aveda skincare een voorbeeld te stellen voor milieu en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van Hair & Beauty, maar overal waar mogelijk.

De puurheid en levenskracht van bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van de producten van Aveda. Een ware wellness weldaad van pure essentiële oliën. 

L´ANZA Healing Haircare

Professionele producten die zijn ontwikkeld om het haar te verzorgen en om therapeutische resultaten te bereiken. L´ANZA verrichte baanbrekend werk met een totaal nieuwe categorie van herstellende haarverzorging. Door alle invloeden van buitenaf incl het kleuren van het haar vraagt het haar om extra versterking en bescherming tegen de schadelijke invloeden waar het dagelijks aan wordt blootgesteld. De therapeutische formules van L´ANZA zijn gericht op de óórzaak van de schade, niet alleen op de symptomen. L´ANZA producten bevatten 3 voudige UV-kleurbescherming (UVA,UVB,UVC), en sulfaatvrije shampoos. Ook ontwikkelde L´ANZA het unieke Flower Shield Complex voor Healing Hair ColorCare. Waarvan onafhankelijke tests hebben bewezen dat het zorgt voor 107% langer houdbare kleuren.

Authentic Beauty Concept

Bij AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT is het weglaten van onnodige ingrediënten net zo belangrijk  als wat we in onze producten gebruiken.

De haarverzorging en -stylingproducten zijn vegan en ontwikkeld met een free-from filosofie; de producten zijn vrij van siliconen, sulfaten, parabenen, minerale oliën en zonder kunstmatige kleurstoffen. Het zijn producten met integriteit. Alle ingrediënten zijn puur, natuurlijk, simpel en zorgvuldig geselecteerd. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT is verkrijgbaar in onze salons in Amsterdam-Zuid, Hoofddorp en Zeist.

Mediceuticals haarproducten

Mediceuticals

Mediceuticals ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ze zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. U vindt de producten van Mediceuticals in onze salon in Hoofddorp.

Dermalogica

Een gezonde huid staat voorop.
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

Dermalogicaś producten worden in Amerika geproduceerd en worden alleen verkocht via instituten waar door Dermalogica opgeleide professionele huidexperts werken. Het bedrijf is van een eenvoudige kleine ruimte in Marina del Rey (Californië) uitgegroeid tot een complex van 145.000 m2 in Los Angeles, en heeft nu in ruim 80 landen eigen vestigingen. Dermalogica’s visie is altijd dezelfde gebleven: een gezonde huid dankzij een professioneel opgeleide schoonheidsspecialist.

OPI

De nagellak van OPI biedt betaalbare luxe en staat bekend om de buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans! De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten.