Onze producten

De beste natuurlijke en vegan verzorgingsproducten

Bij Engels Creations vindt u exclusieve, zuivere producten voor uw haar en huid. Onze producten zijn natuurlijk, vegan en de verpakkingen recyclebaar. Wij staan voor duurzaamheid en kwaliteit. 

Onze merken

OPI
Schwarzkopf
Authentic Beauty Concept
Mediceuticals haarproducten

Aveda

De missie van Aveda is te  zorgen  voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Engels Creations streeft met de keuze voor Aveda naar een voorbeeld te stellen voor milieu en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van Hair & Beauty, maar overal waar mogelijk.

De puurheid en levenskracht van bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van de producten van Aveda. Een ware weldaad van pure essentiële oliën. U vindt deze producten in alle salons van Engels Creations. 

Authentic Beauty Concept

Bij AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT is het weglaten van onnodige ingrediënten net zo belangrijk  als wat we in onze producten gebruiken.

De haarverzorging en -stylingproducten zijn vegan en ontwikkeld met een free-from filosofie; de producten zijn vrij van siliconen, sulfaten, parabenen, minerale oliën en zonder kunstmatige kleurstoffen. Het zijn producten met integriteit. Alle ingrediënten zijn puur, natuurlijk, simpel en zorgvuldig geselecteerd. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT is verkrijgbaar in onze salons in Amsterdam-Zuid, Hoofddorp en Zeist.

Schwarzkopf

Met innovatie diep geworteld in het DNA heeft Schwarzkopf zich in de afgelopen 120 jaar telkens opnieuw uitgevonden; met meer dan 7.600 patenten (elk een ware mijlpaal in haarverzorging) is het bedrijf nu een van de drie beste professionele haarverzorgingsmerken ter wereld, met een kappers gemeenschap die zich over de hele wereld uitstrekt. De producten van Schwarzkopf zijn verkrijgbaar in onze salons Hoofddorp, Amsterdam Rijnstraat en Zeist.

OPI

De nagellak van OPI biedt betaalbare luxe en staat bekend om de buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans! De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten.

Mediceuticals haarproducten

Mediceuticals

Mediceuticals ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ze zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. U vindt de producten van Mediceuticals in onze salon in Hoofddorp.